Over deze site

Hoi, ik ben Stephanie en ik woon én werk in Almere. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op Leuk in Almere schrijf ik over alles wat ik leuk vind in Almere. En dat is heel divers: er is mooie natuur en architectuur, er zijn heerlijke winkels in een mooi groot winkelcentrum, gezellige eet- en drinkadresjes en het hele jaar door wordt hier vanalles georganiseerd. Ik ben ondernemend, stap graag overal op af en daarom weet ik inmiddels een hoop over ‘mijn’ stad.

Met deze blog hoop ik Almeerders te inspireren vaker op pad te gaan, er is hier steeds weer wat nieuws te ontdekken. En woon je niet in Almere? Dan laat ik je op deze blog zien dat een bezoek aan Almere het zeker waard is. Ervaar het, en ik weet zeker dat je daarna vaker zult terugkomen. Beleef Almere!

Veel plezier met lezen!

IMG_0031

 

 

 

4 thoughts on “Over deze site

 1. Bart Corduwener

  Wat leuk Stephanie! Er is zoveel rottigheid dat dit wat jij doet absoluut meer bekendheid mag krijgen. “De Speelwildernis’ is een speelbos met theater in Almere Buiten. (Bosrand). Wij willen ook de boel tot leven brengen. Spelen vooral ’s Zomers natuurlijk. Gaan wel ook in de winter door, nu met verhalen in het winkelcentrum van Buiten (in een van de keten). Ik ben heel benieuwd of je het de moeite waard vindt ook ene keer over ons te schrijven. Hoor graag van je!

  Reply
  1. Stephanie Post author

   Dank je wel, leuk om te horen. Dat is precies de reden waarom ik hiermee ben gestart! Ik kom graag snel eens langs om meer over De Speelwildernis te horen. Natuurlijk verdient dat aandacht!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *