Leuke buitenvoorstelling MARE van Vis à Vis

Vis à VisWauw!  Kaartjes gewonnen voor de openluchtvoorstelling MARE van theatergroep Vis à Vis. Zondagmiddag vierde Marina Muiderzand haar 25 jarig bestaan bij Vis à Vis en ik kon daarbij aanwezig zijn. Hoe leuk is dat?

Buitentheater op een unieke locatie
De voorstellingen van Vis à Vis zijn altijd erg bijzonder, dus ik verheugde me er erg op.  Een mix van humor, absurditeiten, speciale effecten én een boodschap maken een bezoek aan Vis à Vis altijd een leuk middagje of avondje uit. En niet te vergeten: ook de openluchtlocatie is uniek. Het Vis à Vis-dorp (met restaurant, bar en tribune) staat naast het Almeerderstrand.

14:30 uur liepen we het terrein op. Na de prima ontvangst met drankje zochten we een plekje op de tribune, helemaal bovenaan.  Zowel Marina Muiderzand en Vis a Vis hadden een kort openingswoord, waarin zij ook de samenwerking benadrukten. Leuk! Hierna begon om 15:00 uur de voorstelling MARE.

Absurde scenes volgen elkaar snel op
MARE gunt de toeschouwers een blik in de toekomst. De wereld staat onder water door toedoen van de mens. In een waterbassin, gevuld met meer dan 1 miljoen liter water, barst de storm los en verdwijnt de skyline van de stad onderwater. Acteurs spelen hun rollen op drijvende objecten én in het water. Knap gemaakt én knap gedaan! De overlevenden proberen allen hun eigen hachje te redden, soms met, maar vaak zonder resultaat. Absurde scenes volgen elkaar snel op, je komt ogen tekort. Hieronder een paar foto’s van wat je zoal in het water ziet gebeuren, lachen hoor!

Vis à Vis

Vis à Vis

Vis à Vis

Hoe het afloopt? Dat moet je vooral zelf gaan zien! De voorstelling boeit van het begin tot het eind. We hebben genoten. En ook na de voorstelling is het gezellig even napraten bij de bar, de vuurkorven of in het restaurant.

We hebben genoten van de voorstelling, een absolute aanrader. Marina Muiderzand en Vis à Vis, bedankt voor de leuke middag!

Ook zin om de voorstelling te bekijken? Dat kan nog in juli en september. Neem voor meer informatie en het bestellen van kaarten een kijkje op de website van Vis à Vis.

www.visavis.nl
www.marinamuiderzand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *