Leuke pop-up winkel: Color en Co

Color en CoZin in een flinke dosis vrolijkheid? Stap dan snel eens binnen bij Color en Co.  Deze gezellige pop-up winkel zorgt er gegarandeerd voor dat je blij wordt;  alles is kleurrijk, uniek en betaalbaar. Hier koop je leuke cadeautjes voor elke gelegenheid.

Color en Co zit sinds enkele maanden op de Citadel 91, midden in het centrum. Maar de historie gaat al een lange tijd terug. Vanaf 1999 begon Ingrid, een echte creatieveling, met het beschilderen van glaasjes die zij aan winkels verkocht, gaf zij creatieve kinderfeestjes en stortte zij zich volledig op het maken van allerlei creatieve creaties. Haar droom, een eigen winkel, kwam zo’n 7 jaar geleden uit. Eerst in Almere Haven en daarna in het centrum. Vanaf 2014 is de pop-up winkel te vinden op diverse locaties in de stad en nu dus op een prachtige, bijna niet te missen toplocatie: Citadel 91. Tegenover Zara en Miss Etam.

De keuze is enorm
Wat vind je zoal in deze zaak? Even een opsomming: sieraden, hoeden, tassen, kussentjes, sjaals, wanddecoratie, kleine gelukskadootjes (zoals doosjes, spreuken in flesjes, beeldjes, gelukspoppetjes), kattencadeaus, unieke notitieboekjes…. Het is teveel om op te noemen. Veel spulletjes komen uit het eigen atelier of worden kleinschalig ingekocht. De winkel samengevat in 3 woorden? Ik zou zeggen: creativiteit, eigenzinnigheid en vrolijkheid. Maar stap er vooral zelf eens binnen en laat je verrassen.

Inspiratie komt uit dagelijkse dingen
Ingrid vertelt dat zij haar inspiratie haalt uit de dagelijkse dingen: “Als je goed om je heenkijkt en je voelsprieten op scherp staan, komt de inspiratie voor de creaties eigenlijk vanzelf. Ik vind het leuk om mensen blij te maken, dus ben ik altijd bezig om dingen te bedenken waar een ander blij van kan worden. Vooral de bohemian stijl spreekt me enorm aan, omdat het een kleurrijke en vrije stijl is waarin alles gecombineerd kan worden.”

Color en Co

Katten zijn geweldig, mijn droom? Een winkel met 
kattencafé
In de winkel is een kast helemaal ingericht met kattenproducten. Dat vraagt natuurlijk om nadere uitleg. Ingrid: “Ik ben dol is op katten. Ik hou van hun schoonheid, eigenzinnigheid en onvoorspelbaarheid.” En haar volgende droom? Die is er alweer: een winkel mét kattencafé. Dat is ongetwijfeld een kwestie van tijd, want dat gaat deze ondernemende, creatieve dame vast ook lukken!!

Benieuwd? Color en Co zit voorlopig nog op de Citadel 91. Houd verder de Facebookpagina in de gaten voor nieuwe aanwinsten in het assortiment en verdere informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *