High tea bij Brasserie Bakboord

High tea BakboordNoem ons gerust ervaringsdeskundigen, mijn vriendin Connie en mij. Ervaringsdeskundigen op high tea-vlak. Als oud-collega’s vinden wij het gezellig om elke paar maanden even lekker bij te kletsen. En dat ‘lekker’ nemen we best letterlijk, want we doen dat vaak onder het genot van een high-tea. Om en om bij Connie in de buurt en bij mij in Almere. Vandaag stond de high tea bij Brasserie Bakboord op het programma. Een restaurant in de havenkom van Almere Haven. Zit je hier heerlijk aan de high tea, heb je tevens een mooi uitzicht op het Gooimeer en de bootjes in de haven.¬†Dagelijks wordt hier tussen 13:00 en 16:00 uur een high tea geserveerd.

Om 14:00 uur namen we plaats aan een gezellig tafeltje bij het raam. Een tafeltje met prima uitzicht op de haven en, we hadden geluk, de voorjaarszon glinsterde mooi in het Almeerse water. Het leek net een schilderij.

Verse producten
De high tea bij Brasserie Bakboord bestaat uit uitsluitend verse producten. Dat proef je echt. En er worden zoveel mogelijk regionale en biologische producten gebruikt, daar ben ik groot voorstander van!

De eerste ronde is zoet, de tweede ronde is hartig. Twee uur lang hebben we ons, al kletsend, tegoed gedaan aan al het lekkers.

De high tea bestaat uit het volgende:
* koekjes en bonbons
* diverse cakesoorten
* variatie van zoete taartjes
* scones met jam en room
* sandwiches met kip, eiersalade en zalm
* hartige taart
* garnalenkroketjes
* diverse soorten theeHigh tea BrasserieZo rond 16:15 liepen we vol en voldaan weer de deur uit. Nog snel even een paar fotootjes gemaakt en daarna gingen we op huis aan. Avondeten is na zo’n high tea niet meer nodig, dat scheelt weer. Je kan dus direct bij thuiskomst lekker op de bank neerploffen!

High tea-en bij Brasserie Bakboord is echt een aanrader. Wil je meer weten of reserveren? Neem dan een kijkje op de website www.brasseriebakboord.nl

2 thoughts on “High tea bij Brasserie Bakboord

 1. Hanneke

  Ha Stephanie,
  Mooie locatie inderdaad. Komende zomer gaan we weekendje Haddock doen en slapen op de boot. Dan ga ik high tea doen daar! De prijs valt erg mee voor wat ik op de foto’s zie.
  Gr Hanneke

  Reply
  1. Stephanie Post author

   Klinkt goed Hanneke! Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen! Veel plezier alvast, Stephanie

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *