Een foto van je huisdier? Bezoek het BuitenFestival!

Hondenfotograaf

Vorig jaar liet ik op het Doefestival in Almere Buiten leuke foto’s maken van onze labrador Bruno door Esther Vinju, huisdierenfotograaf. Ik moest toen het barre weer trotseren, de regen kwam met bakken uit de hemel, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat mag er zijn! Ook dit jaar is er op 21 mei in Doemere weer een mooie kans om een foto van je huisdier te laten maken. Absoluut een aanrader, dus lees snel even verder. 

Op 21 en 22 mei vindt dit festival namelijk weer plaats in Doemere. De naam is veranderd (nu BuitenFestival), de activiteiten zijn deels gelijk. Op het programma staan onder andere een ritje op een Segway, de wedstrijd ‘verhuiswagen vullen’ en de ‘bandenwisselwedstrijd’. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals een speurtocht door DoeMere en een springkussen. Alle activiteiten zijn gratis. Op zaterdag kan je je huisdier meenemen voor een professionele fotoshoot door Esther Vinju Photography. Zij maakt een foto van je huisdier en jij steunt met een vrijwillige bijdrage het Dierenasiel Almere, hoe mooi is dat?

Professioneel en geruststellend 
Vorig jaar zat het weer tijdens het Doefestival niet echt mee. De regen kwam werkelijk waar met bakken uit de hemel, maar ik trotseerde de regen omdat ik graag een foto van onze hond Bruno wilde laten maken. In een tent op het parkeerterrein bij Doemere had Esther haar fotostudio opgebouwd. Gelukkig overdekt dus! Bruno was een beetje gespannen maar nam uiteindelijk plaats op de plek waar de foto’s werden gemaakt. Esther doet dat zeer professioneel en weet met behulp van piepende hondenspeeltjes de aandacht van de hond te trekken en hem gerust te stellen. Bruno is best angstig, maar de fotoshoot ging verbazingwekkend goed. Even later was de shoot al klaar.

Je laat je e-mailadres achter, doet de vrijwillige donatie in een box, en een week later ontvang je een bewerkte digitale foto in je mailbox. Dat is leuk. Wil je foto’s bestellen? Dan is dat uiteraard mogelijk via Esther. Ik heb een aantal digitale foto’s besteld en ben heel blij met het eindresultaat. Dus ga 21 mei samen met je huisdier zeker een kijkje nemen bij deze huisdierenfotograaf!

Kan je niet op 21 mei maar wij je wel eens foto’s van je huisdier laten maken? Geen nood. Esther heeft een fotostudio aan huis.

Meer informatie?
www.doemere.nl/buitenfestival
www.esthervinju.nl

2 thoughts on “Een foto van je huisdier? Bezoek het BuitenFestival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *