Kerstsfeer proeven bij Almeerplant

KersttafelWe zijn al enkele maanden druk bezig in huis. Zo is er vorige week een nieuwe keuken geïnstalleerd èn een nieuwe vloer gelegd. We hebben een tijdje in de rommel gezeten, maar het resultaat wordt gelukkig steeds mooier! Natuurlijk is er als ‘finishing touch’ nog steeds een aantal klussen te doen, zoals schuren en verven. Maar vanmiddag was het tijd voor ontspanning; alvast inspiratie opdoen voor de kerst. Ik deed dat bij de kerstshow van Almeerplant.

Ik vind het altijd erg leuk om op mijn gemak een rondje door het tuinscentrum te lopen en de nieuwste trends te zien. Hieronder wat foto’s. Zo zag ik de kerstdorpjes op een andere manier: in de boom…Kerstdorp in boomIn een auto..  of op een schaal op tafel.KerstdorpEn er waren veel eettafels opgemaakt, wat dacht je van deze met als thema ‘Black and Wild’KersttafelOf deze, met pauwen…wat een mooie kleuren! KersttafelEn naast ontzettend veel leuke decoratiestukken in veel verschillende kleuren, zijn er ook nog andere mooie attracties, zoals dit witte paard met koets met lichtjes.Kerst, koest Natureltinten (met ijsbeer!) zijn ook altijd erg mooi.IjsbeerEn voor wie het tuinhuisje wil versieren is er ook genoeg keuze.Kerstshow

Er is zoveel keuze, je kan er gerust een paar uurtjes rondstruinen. Dat deden veel mensen, en ook het restaurant zat flink vol. Ik ging nu naar huis met wat waxinelichthouders en enkele planten, maar binnenkort ga ik terug en dan worden de kerstinkopen gedaan!

Ook inspiratie opdoen?

www.almeerplant.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *