Thais eten bij Mallika

Olifanten
Wil je lekker, snel en betaalbaar eten? Dan is er ook in Almere Buiten inmiddels gelukkig keuze genoeg. De afgelopen jaren is het aantal restaurant(jes) aardig gegroeid. Zo kan je op en rondom de Evenaar tegenwoordig kiezen: Pizza, Snackbar, Chinees, Indiaas, Thais… het zit er allemaal. Wij hebben ze allemaal wel eens geprobeerd. Heb je zin in Thais? Stap dan eens binnen bij Mallika. 

Hebben we niks in huis, een drukke dag gehad en/of geen zin om te koken, dan belanden we zo nu en dan bij Mallika. Mallika is een klein restaurant, met zo’n 10 tafels in de Bandastraat. Meestal hebben we nog wel een plekje, maar reserveer even als je niet mis wilt grijpen. Het is grappig, want we nemen eigenlijk altijd hetzelfde. Een groene curry met witte rijst en een rode curry met gebakken rijst. De curries zijn lekker. En het leuke is dat al het eten vers wordt bereid in de open keuken in het restaurant. Terwijl jij dus wacht op het eten zie je de Thaise dames druk met grote wokpannen in de weer. Verser kan niet, en tevens leuk om te zien.

Mallika

Probeer het zelf maar eens. En natuurlijk hebben ze, naast de curries, nog veel meer op de kaart, dus neem vooral een kijkje op de menukaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *