Gezond en vers eten: The Food Press

Food Press
Hou je van gezond en vers eten? Stap dan eens binnen bij The Food Press aan het Globeplein. Sinds november 2014 zit dit piepkleine zaakje in het centrum van Almere Buiten. De sappen, smoothies, sandwiches en salades zijn er verser dan vers. Wat mij betreft een zeer welkome en leuke aanwinst in het horeca-arme Almere Buiten. Als je hier wat lekkers eet heb je niet eens het idee dat je ‘zondigt’, is dat niet mooi?

Na het werken (vanmorgen op kantoor en vanmiddag in de tuin) ben ik lekker even op het kleurrijke terrasje neergeploft. Ik koos de groene smoothie (nr 16: spinazie, ananas, mango, sinaasappel) en de Falafel-salade, die zit werkelijk boordevol verse ingrediënten. Wat was dat enorm lekker, je voelt de vitamines gewoon door je lijf stromen! En gezellig, ook bijna-buurvrouw MarieChristine liep toevallig langs en schoof ook aan voor de salade.

Groene smoothie  

Falafel-saladeEn wat helemaal perfect is, is dat ze ook een afhaalservice hebben. Volg hen op Facebook, daar wordt het afhaalmenu voor de hele week gepost. Lijkt het je wat, dan bestel je via Facebook of telefonisch en haal je het tussen 17.00 en 18.00 uur op.

EET SMAKELIJK!

NB: Kijk ook eens op het Instagram-account van The Foodpress. Het water loopt je in de mond.

www.thefoodpress,nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *