Shoppen in de Sjopping Mol

Sjopping Mol
Hij zit nu op Zuideinde 11, tegenover de Hema, maar over een tijdje zit ie weer ergens anders. Ik heb het over de Sjopping Mol. Deze tijdelijke winkel duikt steeds weer op een andere plek in Almere op. Er worden allerlei spulletjes van 40 Almeerse ondernemers verkocht. In de ‘sjop’ vind je een hoop bonte kleuren, originaliteit en creativiteit onder één dak. De collectie bestaat uit kunst, vintage, leuke cadeaus, fotografie, design, accessoires en handwerk. Allemaal even leuk!
Je kunt er heerlijk rondneuzen want er zijn veel leuke hebbedingetjes. Leuke, betaalbare én orginele kadootjes voor jezelf, vrienden, familie of wie dan ook. Eén ding weet ik zeker: je gaat niet met legen handen de deur uit.

Deze keer zag mijn buit er als volgt uit:

Gelukszakje

Gelukszakje – Color & Co

Windlicht

Windlicht – By Mariz

Hiernaast heb ik nog een aantal ‘Good Luck-kaartjes’ met daarin een gelukspoppetje gekocht. Altijd goed om een voorraadje in huis te hebben!

Binnenkort zijn er in de Sjopping Mol ook weer diverse culturele activiteiten te beleven, van workshops tot bijvoorbeeld een High Tea. Meer informatie is te vinden op de Sjopping Mol-facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *