In de hondenwasstraat

Hondenwasstraat Ranzijn
Elke hond heeft zo nu en dan een lekker wasbeurt nodig. Dat geldt ook voor onze witte labrador Bruno. Zeker nu hij al wat ouder is en niet meer zo goed ter been missen we soms de wandelingen in de frisse buitenlucht. Wordt zijn witte vacht langzaamaan een beetje minder wit en ruikt hij steeds een beetje meer ‘hond’, dan is het weer de hoogste tijd voor een wasbeurt.

Voor slechts 5 euro in de hondenwasstraat
Wil je geen gedoe en geklieder in de badkamer of met de tuinslang? Groot gelijk en absoluut niet nodig want bij de Ranzijn in Almere Buiten zit een hondenwasstraat. Zelf wassen en drogen kost slechts 5 euro. Na een korte uitleg kan het wassen beginnen. Boven het bad, dat in hoogte verstelbaar is, hangt een sproeier. Er zijn verschillende shampoos en zelfs conditioner aanwezig en ben je klaar? Dan ligt er een stapel handdoeken en hangt er een föhn om je hond weer droog te maken. Kortom: alles is aanwezig om er een lekkere wasbeurt van te maken.

Leuk om te doen
Ik vond het hartstikke leuk om te doen, lekker spoelen en inzepen. Meneer de viervoeter vond het echter helemaal niks. Hij probeerde steeds over de badrand te klimmen. Uiteindelijk gaf hij zich over en liet hij het wassen gelaten toe. Een kwartiertje later stond hij schoon en gedroogd weer buiten.

Hieronder een korte fotoreportage

IMG_0402  IMG_0406

IMG_0392  IMG_0394

Ranzijn is elke dag open. Klik hier voor de openingstijden en het adres.

2 thoughts on “In de hondenwasstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *