Combineer een middag shoppen met de Rituals City Spa

Rituals Almere
Er zijn er maar 3 in Nederland: de Rituals City Spa’s. Iedereen kent de heerlijke producten (die staan vaak op alle verjaardags- Sinterklaasverlanglijstjes), maar niet iedereen kent de City Spa’s. Want zoals gezegd, er zijn er maar 3. Uniek dus dat er eentje in Almere is, boven de winkel in het centrum. Is dat even prettig! Vriendinnen van buiten Almere, die een gezellig middagje komen bijkletsen, vinden de combinatie van een schoonheidsbehandeling, shoppen én lekker wat drinken in de stad dan ook ideaal.

Als er plannen worden gemaakt om weer wat af te spreken komt deze invulling van de middag dan ook vaak aan bod. Gistermiddag was weer zo’n relaxmiddag. Ik kon ‘m hard gebruiken, na een hectische week op het werk. Geldt ook voor oud-collega en vriendin Connie, die had het slechte weer en de windstoten getrotseerd om naar Almere te komen.

De behandelingen waaruit je kunt kiezen zijn divers. Zo zijn er bijvoorbeeld Hammam-behandelingen, D-stress massages, hoofdmassages en lichaamsmassages met verwarmde bamboe of hete schelpen. Allemaal even lekker. Deze keer hadden wij een gezichtsbehandeling geboekt met (zoals staat beschreven in de folder) ‘massage om de spanning uit gezicht, nek en schouders te laten verdwijnen’. Ruim een uur later stonden we opgeknapt, ontspannen en met warm gezicht weer klaar. Afkoelen daarna was niet zo moeilijk, want we moesten tenslotte weer naar buiten. Een klein stukje lopen maar, want we ploften neer bij eetcafé Bobbie Beer voor chocolademelk met apfelstrudel (Connie) en muntthee met Dudok appeltaart (ik). Vervolgens nog wat shoppen en een vitamineshake tot slot. Helemaal ontspannen kunnen we weer terugkijken op een geslaagde middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *