Chocola!

Villa Chocola
België, het land van chocola en pralines. Vorig weekend waren wij in Brugge. Ik keek mijn ogen uit! De chocoladewinkels waren niet te tellen en wat waren ze overvol met toeristen. Brugge is een gezellig stadje. We hebben gezellig rondgelopen over de kerstmarkt, bierbrouwerij De halve maan bezocht en ook het chocolademuseum. Bier (Brugse Zot) hebben we mee naar huis genomen, maar chocola niet. Want sinds kort hebben wij hier in het stadscentrum Villa Chocola. Werkelijk een heerlijke winkel, vol met chocola. 

Dus waarom van ver halen wat je ook dichtbij kunt kopen? Ik ben er al een paar keer binnengelopen om chocola te kopen. Vandaag ook, op 24 december in de kerstdrukte, even twee doosjes bonbons gekocht. Een doosje om uit te delen op het werk en een doosje om kado te geven met de kerst. De leukste kadowinkel van Almere (net bekend) had het lekker druk. Leuk om al die stellages met bonbons in de winkel te zien staan! De vitrine alleen is niet voldoende. Zo rond de feestdagen gaan er 2 van deze hoeveelheden doorheen, hoorde ik. Logisch, want chocola is niet alleen leuk om kado te geven, maar ook erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *